Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Lezárják a Nagytemplom környékét – kezdődik a felújítás

Huszár Hajnal | 2023.10.23.

Kedden felvonul a kivitelező és megkezdi a Nagytemplom körbehatárolását – kaptuk a tájékoztatást a Városházáról. Az épület körbekerítése a hamarosan megkezdődő felújítás miatt indokolt.

A Veszprémi Főegyházmegye azt közölte az önkormányzattal, hogy a homlokzati és a statikai állapotfelmérés elvégzése, illetve a felújítási tervek elkészítése után megrendelte az épület statikai megerősítését a rekonstrukció I. ütemében. A kivitelezés elsősorban az épületen belül zajlik majd külső és belső állványozással.

Ennek részeként kezdik meg az építési kordon felállítását október 24-én. A körülhatárolás érinti a Fő téri játszótér egyik játékelemét is, biztonsági okokból azt is lezárják. A munkálatokkal várhatóan október 27-ére végeznek. A templom körül felépítendő építési kordonok a Plébániasor közlekedését nem akadályozzák, de az épület körbekerítése idején fokozott óvatosságra kérik a közlekedőket. A kivitelezők felvonulási területét a Nagytemplom mögött alakítják ki, ezt a felületet is lezárják a közlekedők elől.
 
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: