Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Pápára került a vándorkupa

Horváth Andrea | 2023.02.02.

A Szabó Szabolcs Természettudományos Vándorkupa egy komplex természettudományos országos csapatverseny általános iskolák tanulói számára. Tavaly a Pápai Észkerék Egyesület csapata nyerte a versenyt, így idén városunkban lesz ez a megmérettetés, a református gimnázium ad otthont az eseménynek.

 

A versenyre minden évben elsősorban vidéki iskolákból várnak nevezéseket, a megmérettetést hetedik és nyolcadik osztályos diákok számára szervezik. Az első fordulóban ezúttal egy rövid, környezetvédelemhez kapcsolódó videót kellett készíteni egy termék útját követve. A zsűri ezeket a kisfilmeket értékelte, döntésük értelmében összesen 15 csapat vehet részt a március 10-11-i pápai második fordulóban.

 

Varga-Umbrich Károly, a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma tanára, a természettudományi munkaközösség vezetője elmondta, megtisztelő volt, hogy a Pápai Észkerék Egyesület őket választotta szervező partnerül. Szeretnék, ha a megmérettetés méltó lenne az iskolavárosi hagyományokhoz, ezért köszönettel fogadnak támogatásokat, anyagi segítséget is a szervezéshez. 

 

 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.03.27.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2003, 2006, 2013

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: