Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Partnervárosi delegációk a fesztiválon

Huszár Hajnal | 2023.09.08.

Négy partnervárosból: Gorlicéből, Barótról, Kovásznáról és Schwetzingenből érkeztek delegációk a Pápai Csülök- Cicege és Borfesztivál hétvégéjére. A települések rendszeresen meghívják egymás küldöttségeit a nagyrendezvényeikre, hiszen ezek az alkalmak a szakmai tanácskozásokon kívül a személyes kapcsolatok erősítésére is lehetőséget nyújtanak. Dr. Áldozó Tamás polgármester ma reggel a baróti és kovásznai polgármestert és kollégáit fogadta a Városházán, ahol az együttműködés jövőjéről, a kapcsolatépítés további lehetőségeiről egyeztettek.


Benedek-Huszár János, Barót polgármestere első alkalommal jár városunkban, neki és három munkatársának a város nevezetességeit és fejlesztéseit is bemutatja a házigazda polgármester. A négy fős delegációk programjában ezen túl a Bázisrepülőtér megtekintése, egy somlói kirándulás és természetesen a borfesztivál eseményein való részvétel szerepel – tudtuk meg dr. Áldozó Tamástól.

-Ezek a találkozások a városvezetők egyeztetésén és a kulturális rendezvényen való közös részvételen túl, nagyszerű alkalmat kínálnak a személyes kapcsolatok ápolására is, hiszen a partnervárosainkból érkezett vendégek a elmúlt években számos pápai lakossal építettek ki barátságot – mondta a városvezető.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: