Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Apa-fia nyerte a páros horgászversenyt

Haraszti Gábor | 2023.04.08.

Stéges páros horgászversennyel folytatódott a versenyévad a Pápai Húsos Horgász Egyesületnél. A megmérettetésen 44 páros indult, a győztes közel 27 kilogramm kifogott hallal a Papp Zoltán – Papp Dániel kettős lett.

Az időjárás nem volt kegyes reggel a versenyzőkhöz és az évszakhoz képest hideg, esős idő egész nap kitartott, ami a fogási mennyiségeken is érezhető volt.

– Az időjárás kitűnő, arra mindenképp, hogy megnézzük, hogy az emberi türelemnek milyen határai vannak – mesélte Orbán Péter, a házigazda egyesület elnöke. – Nagyon népszerűek a páros versenyek, mutatja ezt a mostani részvételi arány is, azt hiszem, ha ilyen időben 88 embert le tudunk ültetni a helyekre, az mindent elmond. Mi szervezőnk sem tétlenkedünk a kupa közben, hiszen Csöngei László házi sült kolbászt készített, a verseny után pedig mindenkit egy füstölt csülkös bablevesre invitálunk meg.

A versenyen városunk polgármestere és alpolgármestere, dr. Áldozó Tamás és Unger Tamás közösen indult. Ottjártunkkor a városvezetők mérsékelt sikerekről számoltak be, viccesen meg is jegyezték, nem valószínű, hogy beleszólnak a dobogós helyek sorsába.

– Orbán Péter elnök úr meghívásának eleget téve veszünk részt a versenyen – mesélte Unger Tamás. – Örülünk, hogy itt lehetünk, sajnos a délelőtt folyamán nem sok hal került a szákunkba, de talán a verseny második felében szerencsésebbek leszünk.

A versenyt Papp Zoltán és Papp Dániel nyerte (26.990 gr), második Szalai Krisztián és Harakály Tamás (18.900 gr), harmadik Szűcs István és Wölfinger Sándor lett (17.800 gr).

A szervezők az első három helyezett mellett a legnagyobb halat kifogó párost is díjazták, a különdíjat a Bogdán Márton – Bogdán László duó nyerte, akik egy közel kilenc kilogrammos halat emeltek a szákjukba.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: