Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Egyéniben küzdöttek a tekések

Haraszti Gábor | 2023.11.15.

Három napon keresztül a Makkai Miklós Tekecsarnokban rendezték a 2023. évi területi egyéni tekebajnokságot. A verseny tétje az volt, hogy kik vehetnek részt a nyugat-magyarországi döntőn, amit négy helyszínen bonyolítanak le.

Serdülő, ifjúsági, amatőr szenior és igazolt szenior kategóriában összesen 76 versenyző lépett pályára a három nap során. A nevezők között több pápai tekés is volt és szinte kivétel nélkül mindenki jól szerepelt. Müller Károly szervezőtől megtudtuk, a serdülőknél 18-an, az ifiknél 12-en, a szenioroknál összesen 46-an indultak.

– Pápai színekben 15-en jutottak tovább, a serdülőknél a december 2-ai, répcelaki fináléra Hegedüs Dominik, Szabó Zsombor és Zsirai Levente készülhet, az ifiknél Tekán Barnabás Kaposváron gurít majd, a szenioroknál Kiss Sándor, Nagy Miklós, Magyar Ferenc, Böröndy Jenő, Németh József, Varga Imre, Váry László valamint Máté József Sárváron folytatja a küzdelmeket és meg kell említeni a lányokat is, a Vasas színeiben Rieger Dorka, Rieger Bianka és Müller Barbara Zalaegerszegen igyekszik minél jobb eredményt elérni.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: