Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hazai fordulóval indul a rájátszás

Haraszti Gábor | 2023.02.05.

Február 18-án hazai vízben vág neki az alsóházi vízilabda-rájátszásnak a Pápai SE. Cseh László és Krivácsy Zoltán tanítványai a kemény, téli alapozás végéhez közelednek.

Az ünnepi időszakot követően 1200 méter úszásról indult az alapozás, melyet erőnléti-és labdás gyakorlatok színesítettek. A csúcsterhelés időszakában 3000 métert úsztak a pólósok, akikre tavasszal nehéz negyedek várnak.

– Sajnos a helyzetünket betegségek nehezítik, így egyelőre nem tudom, kikre tudok számítani majd a bajnokság során – nyilatkozta Cseh László, a PSE edzője. – A serdülőknek talán kedvezőbb a sorsolása, de nekik és a gyerekeknek is oda kell tenni magukat. Többek között a Hosszú Katinka fémjelezte Katinka&Co., a Velence, a Szekszárd valamint a Kaposvár és a Pécs lesz az ellenfelünk.

A Pápai SE fiataljai a hazai fordulóban két mérkőzést játszanak majd, előbb a Győr, majd a budapesti Oázis Sport Nonprofit Kft. lesz az ellenfél.

– A gyerek IV. korosztály mérkőzik meg egymással, egyelőre nem tudom megmondani, mire lehetünk képesek, az edzések mellett igyekszünk az alapszakasz meccseit is kielemezni, próbálunk olyan felállásban játszani, ami eredményre vezethet – vázolta a célokat Cseh László.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: