Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hullámvölgyben a Perutz?

Haraszti Gábor | 2023.03.11.

Idei harmadik mérkőzésén is nyeretlen maradt a Perutz FC. A pápaiak az Úrkút elleni vereség és az Ajka Kristály elleni döntetlent követen két góllal kaptak ki Tihanyban.

A forduló előtt 37 ponttal a második helyen álltak a pápaiak, akik a jó formában lévő, negyedik helyezett Tihanyhoz utaztak. A találkozón bő húsz perc alatt kétgólos hátrányba került a Perutz, mely fél óra játékot követően Nagy Dávid találatával szépített. Egyenlíteni nem sikerült, hiszen hat perccel később Henn megint kettőre növelte a különbséget. Nem sokkal a félidő vége előtt Varga Bence gondoskodott arról, hogy nyílt legyen a második játékrész. A 3-2-es állás a második félidő 20.percében változott, a hazaiak részéről Kovács volt eredményes. A 80.percben kis híján tovább nőtt a különbség, de Varga kapus megfogta a tihanyiak tizenegyesét, így maradt a 4-2-es eredmény.

Tihanyi FC – Perutz FC 4-2 (3-2) Gsz.: Dévényi, Fehér, Henn, Kovács ill. Nagy D., Varga B.

Kun-Szabó Attila: Orkán erejű szélben négy gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Sajnos gyenge az edzéslátogatottság, ami meglátszik az eredményeinken. Középpályán nem tudunk védekezni, sok az egyéni hiba, a labdavesztés. Bízom benne, hogy összeszedjük magunkat és Gyulafirátóton megszerezzük idei első sikerünket.

Perutz FC: Varga P. – Cser, Horváth T., Varga B. (Kun-Szabó 66.), Nagy K., Nagy B., Rozman, Karácsony (Gajdosi 35.), Nagy D., Pető (Erdősi 74.), Benecz (Hauser B. 66.)

A fiaskó ellenére a még mindig második helyen álló Perutz a következő fordulóban a Tapolca visszalépése miatt szabadnapos lesz, legközelebb március 26-án a Gyulafirátót vendégeként lép pályára.


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.03.27.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2003, 2006, 2013

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: