Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Négy korosztályban folytak a küzdelmek

Haraszti Gábor | 2023.01.21.

Második téli Bozsik-teremtornáját rendezte a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A nap folyamán az egyesülethez tartozó ’D’ szintű Bozsik csapatok léptek pályára, ahol négy korosztályban (U8, U9, U10, U11) folytak a küzdelmek.

A torna célja továbbra is az, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsék a labdarúgást, valamint az, hogy minden gyermek számára biztosítva legyen a sportolás lehetősége, mint örömforrás.

– A felfelé áramoltatás is egy fontos szegmens, minden tornán látunk kiemelkedő teljesítményeket, amikből szeretne meríteni az egyesületünk, ezzel további fejlődéshez segíteni a gyermekeket. Az elmúlt másfél év ilyen szempontból is nagyon hasznosnak mondható, rengeteg gyermek került be hozzánk a rendszerből, volt olyan focistapalánta, aki azóta az MTK partneregyesületi tornáján a torna felfedezettje díjat is elnyerte a PELC színeiben. Klubunk mellett a Magyarpolány SE, a Takácsi SE, a Nemesgörzsöny SE, az Ugod SE, a Szerecseny SE. a Pápateszéri SE valamint a Kéttornyúlak SE ifjú labdarúgói kergették a labdát – tájékoztatott Radó Tamás, a PELC operatív vezetője.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: