Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Megérdemelt idegenbeli sikert aratott a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.04.10.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 29. játéknapján első győzelmét aratta Érden a Perutz FC, mely Oláh László duplájával és Gajda öngóljával 3-0 arányban győzte le a házigazda Pest megyeieket.

A pápaiak vezetőedzője, Weitner Ádám eltiltás miatt csak a lelátón foglalhatott helyet, a találkozón csapata alakította ki az első gólszerzési lehetőséget, Szalai keresztlabdáját Hajnal tűzte rá, Kertész azonban a helyén volt. A 10. percben egy szabadrúgás után Németh próbálkozhatott, ám az érdi kapus a bal alsóból szögletre tolta a lövést. A 22. percben Szabó került nagy helyzetbe egy beadás után, ám lövése az egyik pápai védőről szögletre pattant. A 39. percben megszerezte a vezetést a Perutz, Szilágyi lapos beadását Oláh vette át, megpattanó lövése Kertészt becsapva került a jobb sarokba, 0-1. Az 58. percben megduplázta előnyét a vendég együttes, ismét Szilágyi volt az előkészítő, centerezését a középen érkező Oláh a kapuba pörgette, 0-2. Egy perc sem telt el és kis híján összejött a harmadik pápai gól is, Oláh ezúttal az előkészítő volt, a rövidre érkező Szilágyi a bal kapufa mellé helyezett. A játékrész derekán Szabó és Gera is jó helyzetben tévesztett célt, a 71. percben Hanzl lapos lövése pedig Kertész lábában akadt el. A 77. percben Hanzl húzott el a jobb oldalon, majd középre adott, Szilágyi azonban a kapufát találta el. A 0-3-as végeredmény a 91. percben alakult ki, Mogyorósi lövése Gajdáról pattant a saját kapujába.

Érdi VSE – Perutz FC 0-3 (Gsz.: Oláh 2, Gajda – öngól)

Pánczél Roland: Amit gyakoroltunk, azt visszakaptuk a pályán, egyedül a helyzetkihasználás volt az, ami kissé akadozott. Végig a mi akaratunk érvényesült, úgyhogy megérdemelten nyertünk

Limperger Zsolt: Nem érdemeltünk pontot, sok minden hiányzott a játékunkból. Sok volt a hiányzónk, de nem szeretném erre fogni a vereséget. Egy harcos ellenféllel játszottunk, amelynek három veszélyes támadója volt, akiknek Hanzl Mátéval kiegészülve sok szabad területet hagytunk.

Érdi VSE: Kertész – Gajda, Csiszár, Pallagi, Petrezselyem – Kürti (60. Fügedi), Hunya (85. Somogyi), Gera – Szabó, Bartos (60. Révész), Németh (46. Koós). Edző: Limperger Zsolt.

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Németh B. (72. Iványi), Szalai – Katona (80. Jurik) Bence – Hajnal (72. Márton), Hanzl (80. Kalász), Szilágyi – Oláh (72. Mogyorósi). Megbízott edző: Pánczél Roland.

A pápai csapat április 13-án a Veszprémet fogadja.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: